Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Tubifast Garments Legging Eczeemkleding - 8-11 jaar - 1 stuk

door Tubifast
€99,99 - €99,99
€99,99
€99,99 - €99,99
€99,99

Tubifast Garments Legging Huidbescherming - 8-11 jaar - 1 stuk

De Tubifast Garments Legging biedt bescherming voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 11 jaar tijdens zalfverbanden, met name bij de behandeling van atopisch eczeem met de "Wet Wrap" methode. Deze verbandbroek is speciaal ontworpen om de gevoelige huid te beschermen en biedt tegelijkertijd comfort en bewegingsvrijheid.

Gemaakt van licht elastisch, rondgeweven buisverband, is de legging voorzien van gladde zoomnaden om irritatie van de huid te voorkomen. Met rek in twee richtingen biedt de legging een grotere bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor actieve kinderen.

"Wet Wrap" therapie is een effectieve behandelmethode voor huidaandoeningen zoals eczeem, waarbij vochtige verbanden worden aangebracht om hydratatie te bevorderen en ontstekingen te verminderen. Door de legging gedurende een bepaalde periode te dragen, kan deze therapie de symptomen van atopisch eczeem verbeteren en de algehele gezondheid van de huid bevorderen.

Deze Tubifast Garments Legging is een betrouwbare keuze voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 11 jaar die lijden aan atopisch eczeem en behoefte hebben aan effectieve huidbescherming tijdens de behandeling.

Tubifast Garments, verbandbroek lange pijp; ter bescherming van de huid en kleding bij zalfverbanden.

De verbandbroek is gemaakt ter bescherming van de huid en kleding bij zalfverbanden, met name bij de behandeling van atopisch eczeem middels de zogenaamde "Wet Wrap" (bevochtigen van de huid door middel van een emolliënt) techniek. De broek is een licht elastich, rondgeweven buisverband. Met gladde zoomnaden deze voorkomen irritatie van de gevoelige huid. Rekbaar in twee richtingen, dit zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid.

Wat is wet wrap?

Wet wrap is een behandelingsmethode voor huidaandoeningen zoals eczeem. Het omvat het aanbrengen van vochtige verbanden op de aangetaste huid om hydratatie te bevorderen en ontstekingen te verminderen. In de eerste fase wordt de huid gereinigd en aangebracht met een hydraterende zalf of crème. Vervolgens worden vochtige verbanden aangebracht, vaak gedrenkt in water of een verdunde medicinale oplossing, rond de probleemgebieden.

Deze verbanden worden gedurende een bepaalde periode, meestal enkele uren of 's nachts, op de huid gehouden. De vochtige omgeving helpt om de huid te hydrateren, jeuk te verminderen, en ontstekingen te verminderen. Wet wrap-therapie kan ook worden gebruikt in combinatie met medicinale zalven of crèmes voorgeschreven door een arts. Regelmatige toepassing van wet wraps kan de symptomen van huidaandoeningen verbeteren en de algehele gezondheid van de huid bevorderen.

Materiaal:

  • 92% viscose
  • 5% elasthaan
  • 3% polyamide

Specificatie:

  • verbandbroek
  • lange pijp
  • licht elastisch
  • rondgeweven
  • gladde zoomnaden
  • rek in twee richtingen

Toepassing:

  • atopisch eczeem