Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Klinion Personal Care Body Cream 70% Vet - Ph 5,0

door Klinion
€12,99 - €19,99
€12,99
€12,99 - €19,99
€12,99

Klinion Personal Care Body Cream 70% Vet - Ph 5,0

Heeft u last van een droge huid of eczeem? Ontdek KLINION Personal Care Body Cream 70% Vet - pH 5,0, een zorgzame oplossing om deze problemen aan te pakken.

Deze verzorgende bodycrème is speciaal ontwikkeld voor de preventie en behandeling van een droge of eczeemgevoelige huid. Het verbetert niet alleen de elasticiteit en vochtbalans van uw huid, maar heeft ook een pH-waarde van 5,0, wat helpt om de natuurlijke balans te behouden.

Met een vetgehalte van 70% voorkomt deze crème ruwe en gebarsten huid, waardoor uw huid soepel en gehydrateerd blijft. Bovendien is de crème vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid van het gezicht, handen en voeten.

Dus als u op zoek bent naar een effectieve en zachte verzorging voor uw droge of eczeemgevoelige huid, vertrouw dan op KLINION Personal Care Body Cream 70% Vet - pH 5,0.

KLINION personal care, verzorgende bodycrème; voor de preventie en behandeling van een droge of eczeemgevoelige huid. Verzorgende bodycrème voor de preventie en behandeling van een droge of eczeemgevoelige huid. De crème verbetert de elasticiteit en de vochtbalans van de huid. De crème heeft een pH-waarde van 5.0.

Het vetgehalte van de crème is 70%, dit is ter voorkoming van een ruwe en gebarsten huid. Verder is de crème vrij van parfum en kleurstoffen. De bodycrème is geschikt voor het hele lichaam, ook de handen, voeten en het gezicht.

Specificatie:

  • bodycrème
  • pH-waarde: 5.0
  • vetgehalte: 70%
  • vrij van: parfum
  • vrij van: kleurstoffen