Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekbed Summer + All Year Light Comforter 140 + 250 g/m2

door Hefel
€656,00 - €1.564,00
€656,00
€656,00 - €1.564,00
€656,00

Duik in een wereld van ultiem comfort en allergievrije luxe met het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekbed, een ware weldaad voor je nachtrust. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en innovatieve technologieën biedt dit dekbed niet alleen een weelderige slaapervaring maar legt het ook de nadruk op anti-allergische voordelen, met speciale aandacht voor het minimaliseren van huisstofmijten. Hier zijn enkele kenmerken die het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekbed tot een ideale keuze maken voor allergiegevoelige slapers:

  1. Natuurlijk Anti-Allergisch: Het dekbed combineert hoogwaardige Tencel en Lyocell vezels, beide bekend om hun natuurlijke anti-allergische eigenschappen. Dit resulteert in een gezonde slaapomgeving met verminderde allergenen, ideaal voor mensen met allergieën.

  2. Huisstofmijt Resistent: De gebruikte materialen, Tencel en Lyocell, zijn minder aantrekkelijk voor huisstofmijten. Hierdoor wordt de groei van mijten geminimaliseerd, wat aanzienlijk de kans op allergische reacties vermindert en een gezonde nachtrust bevordert.

  3. Summer + All Year Light Comfort: Met een gecombineerde vulling van 140 + 250 g/m2 biedt dit dekbed een veelzijdig comfort voor zowel zomerse als lichtgewicht jaarlijkse behoeften. Pas het dekbed aan op de seizoenen voor een aangename slaap, het hele jaar door.

  4. Ademend Vermogen van Tencel: Tencel staat bekend om zijn uitstekende ademende vermogen, waardoor het dekbed een optimale luchtcirculatie behoudt. Hierdoor wordt vocht efficiënt afgevoerd, wat bijdraagt aan een comfortabel slaapklimaat.

  5. Luxe Tijk: De tijk van het dekbed is met zorg vervaardigd, waardoor een zijdezachte aanraking ontstaat. Ervaar luxe comfort terwijl je profiteert van de anti-allergische voordelen.

  6. Hoogwaardige Kwaliteit: Hefel staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, en dit Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekbed is daarop geen uitzondering. Met vakmanschap en aandacht voor detail biedt het duurzaamheid en behoudt het zijn luxueuze uitstraling, nacht na nacht.

Kies voor het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekbed en omhul jezelf in verfrissend comfort, gecombineerd met anti-allergische en huisstofmijtwerende voordelen voor een gezonde en rustgevende nachtrust, het hele jaar door. Creëer een oase van welzijn en trakteer jezelf op de serene luxe die je verdient!