Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Kussen - 100% Katoen Satijn | Set van 2 kussens

door Hefel
€122,00 - €294,00
€122,00
€122,00 - €294,00
€122,00

Streef naar een verkwikkende nachtrust en bescherming tegen allergieën met het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Kussen, een set van twee kussens met een kern van hoogwaardige polyestervezels, omhuld door 100% katoen satijn. Deze kussens bieden niet alleen een weelderige slaapervaring maar leggen ook de nadruk op anti-allergische voordelen, met speciale aandacht voor het minimaliseren van huisstofmijten. Hier zijn enkele kenmerken die het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Kussen tot een ideale keuze maken voor allergiegevoelige slapers:

  1. Natuurlijk Anti-Allergisch: De combinatie van hoogwaardige polyestervezels (PES) en 100% katoen satijn maakt deze kussens natuurlijk anti-allergisch. Ze bieden een gezonde slaapomgeving door allergenen te minimaliseren, perfect voor mensen met allergieën.

  2. Huisstofmijt Resistent: De materialen, inclusief de polyestervezels en de 100% katoen satijnen tijk, zijn minder aantrekkelijk voor huisstofmijten. Hierdoor wordt de groei van mijten geminimaliseerd, wat aanzienlijk de kans op allergische reacties vermindert en een gezonde nachtrust bevordert.

  3. Ademend Vermogen van Katoen Satijn: De 100% katoen satijnen tijk staat bekend om zijn uitstekende ademende vermogen, waardoor de kussens een optimale luchtcirculatie behouden. Hierdoor wordt vocht efficiënt afgevoerd en blijft een comfortabel slaapklimaat behouden.

  4. Ondersteunend Comfort: De kern van hoogwaardige polyestervezels biedt niet alleen anti-allergische voordelen maar ook de juiste ondersteuning voor hoofd en nek. Geniet van een weldadige nachtrust met deze ondersteunende kussens.

  5. Set van Twee Kussens: Dit pakket bevat niet één, maar twee kussens, waardoor je beide zijden van het bed kunt voorzien van hetzelfde luxueuze comfort.

  6. Luxe Katoen Satijnen Tijk: De tijk van de kussens is vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor een zijdezachte aanraking ontstaat. Ervaar luxe comfort terwijl je profiteert van de anti-allergische voordelen.

  7. Hoogwaardige Kwaliteit: Hefel staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, en deze Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Kussens zijn daarop geen uitzondering. Met vakmanschap en aandacht voor detail bieden ze duurzaamheid en behouden ze hun luxueuze uitstraling, nacht na nacht.

Kies voor het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Kussen, de set van twee, en ervaar niet alleen het verfrissende comfort, maar ook de anti-allergische en huisstofmijtwerende voordelen voor een gezonde en rustgevende nachtrust. Creëer een oase van welzijn en trakteer jezelf op de serene luxe die je verdient!