Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2

door Hefel
€179,00 - €516,00
€179,00
€179,00 - €516,00
€179,00

Ontdek het toppunt van frisheid en bescherming met het Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras, een luxueuze bron van comfort met een weelderige vulling van 500 g/m2. Dit dekmatras biedt niet alleen een weelderige slaapervaring maar legt ook de nadruk op anti-allergische voordelen, met speciale aandacht voor het minimaliseren van huisstofmijten. Hier zijn enkele kenmerken die het Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras tot een ideale keuze maken voor allergiegevoelige slapers:

  1. Natuurlijk Anti-Allergisch: Het dekmatras combineert hoogwaardig katoen en Tencel, beide bekend om hun natuurlijke anti-allergische eigenschappen. Het biedt een gezonde slaapomgeving door allergenen te minimaliseren, ideaal voor mensen met allergieën.

  2. Huisstofmijt Resistent: De materialen, katoen en Tencel, zijn minder aantrekkelijk voor huisstofmijten. Hierdoor wordt de groei van mijten geminimaliseerd, wat de kans op allergische reacties aanzienlijk vermindert en een gezonde nachtrust bevordert.

  3. Ademend Vermogen van Tencel: Tencel staat bekend om zijn uitstekende ademende vermogen, waardoor het dekmatras een optimale luchtcirculatie behoudt. Hierdoor wordt vocht afgevoerd en blijft een comfortabel slaapklimaat behouden.

  4. Royale Vulling: Met een royale vulling van 500 g/m2 biedt dit dekmatras niet alleen anti-allergische voordelen maar ook de juiste ondersteuning voor een goede nachtrust. Het past zich aan de contouren van je lichaam aan voor maximaal comfort.

  5. Luxe Katoenen Tijk: De tijk van het dekmatras is met aandacht voor detail vervaardigd, waardoor een zijdezachte aanraking ontstaat. Ervaar luxe comfort terwijl je profiteert van de anti-allergische voordelen.

  6. Hoogwaardige Kwaliteit: Hefel staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, en dit Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras is daarop geen uitzondering. Met vakmanschap en aandacht voor detail biedt het duurzaamheid en behoudt het zijn luxueuze uitstraling, nacht na nacht.

Kies voor het Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras en ervaar niet alleen het verfrissende comfort, maar ook de anti-allergische en huisstofmijtwerende voordelen voor een gezonde en rustgevende nachtrust. Creëer een oase van welzijn en trakteer jezelf op de serene luxe die je verdient!