Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Dermasilk Verbandhandschoen Eczeemkleding - Maat L - Per paar

door Dermasilk
€69,99 - €69,99
€69,99
€69,99 - €69,99
€69,99

Dermasilk Verbandhandschoen - Maat L - Per paar

Heeft u last van beschadigde huid door krabben en irritatie van textiel? Ontdek onze Dermasilk Verbandhandschoenen - perfect voor het beschermen van uw handen.

Onze elastische verbandhandschoenen zijn speciaal ontworpen om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van krabben en wrijving van textiel. Met zomen aan de buitenzijde worden huidirritaties geminimaliseerd, terwijl het gebreide, niet-geweven materiaal zorgt voor een comfortabele, elastische pasvorm. Gemaakt van 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde, zijn deze handschoenen vocht- en luchtdoorlatend, wat overmatig zweten en warmtestuwing voorkomt.

Wat deze handschoenen echt onderscheidt, is hun vermogen om de werking van zalf te versterken. In combinatie met medische crèmes bieden ze extra bescherming en comfort voor uw huid. Bovendien zijn ze vrij van Sericine, een eiwitrijk omhulsel van ruwe zijde dat allergische reacties kan veroorzaken. Met hun wasbaarheid zijn deze handschoenen ook nog eens herbruikbaar voor langdurig gebruik.

Dus als u op zoek bent naar effectieve bescherming tegen beschadiging door krabben en textiel, kies dan voor onze Dermasilk Verbandhandschoenen voor comfort en zorg voor uw handen.

Dermasilk, elastische verbandhandschoen; beschermt de huid tegen beschadiging veroorzaakt door krabben en textiel.

De verbandhandschoen is aan de buitenzijde gezoomd, waardoor huidirritatie voorkomen wordt. De handschoen is gebreid en niet geweven, waardoor deze elastisch is. Vervaardigd uit 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde. De handschoen is vocht- en luchtdoorlatend, waardoor geen transpiratie of warmtestuwing optreedt.

In combinatie met zalf versterkt de handschoen de werking van de zalf. De handschoen is vrij van Sericine, het omhulsel van de ruwe zijde dat bestaat uit diverse eiwitten. Door verwijdering van de Sericine is er een verminderde kans op een allergische reactie. De handschoen is wasbaar.

Specificatie:

  • verbandhandschoen
  • zomen aan de buitenzijde van de handschoen; voorkomt irritatie
  • gebreid; daardoor elastisch
  • van 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde
  • vocht- en luchtdoorlatend
  • in combinatie met zalf versterkt het de werking van de zalf
  • wasbaar

Toepassing:

  • beschermt de huid tegen beschadiging veroorzaakt door krabben en textiel