Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Dermasilk Eczeemkleding Broek Heren - Maat L - 1 stuk

door Dermasilk
€219,99 - €219,99
€219,99
€219,99 - €219,99
€219,99

Dermasilk Verbandbroek Heren - Maat L - 1 stuk

Ervaart u ongemak door beschadigde huid als gevolg van krabben en schuren tegen textiel? Ontdek onze Dermasilk Verbandbroek voor heren - speciaal ontworpen om dit probleem aan te pakken.

Onze elastische verbandbroek met lange pijp biedt een effectieve bescherming tegen huidbeschadiging. Met zomen aan de buitenzijde wordt huidirritatie geminimaliseerd, terwijl het gebreide en niet-geweven materiaal zorgt voor een flexibele, comfortabele pasvorm. Gemaakt van 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde, is deze broek vocht- en luchtdoorlatend, wat overmatig zweten en warmteophoping voorkomt.

Wat deze verbandbroek echt onderscheidt, is zijn vermogen om de werking van zalf te versterken. In combinatie met medische crèmes biedt het extra bescherming en genezing voor uw huid. Bovendien is het vrij van Sericine, een potentieel allergene component van ruwe zijde, wat de kans op allergische reacties vermindert.

Met zijn wasbaarheid is deze verbandbroek ook nog eens praktisch voor hergebruik, wat de duurzaamheid en effectiviteit ervan nog verder benadrukt.

Dus als u worstelt met huidproblemen door krabben en textiel, vertrouw dan op onze Dermasilk Verbandbroek voor heren, voor comfort en bescherming de hele dag door.

Dermasilk, elastische verbandbroek met lange pijp; beschermt de huid tegen beschadiging veroorzaakt door krabben en textiel.

De verbandbroek is aan de buitenzijde gezoomd, waardoor huidirritatie voorkomen wordt. De verbandbroek is gebreid en niet geweven, waardoor deze elastisch is. Vervaardigd uit 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde. De verbandbroek is vocht- en luchtdoorlatend, waardoor geen transpiratie of warmtestuwing optreedt.

In combinatie met zalf versterkt de verbandbroek de werking van de zalf. De verbandbroek is vrij van Sericine, het omhulsel van de ruwe zijde dat bestaat uit diverse eiwitten. Door verwijdering van de Sericine is er een verminderde kans op een allergische reactie.

Specificatie:

  • verbandbroek
  • lange pijp
  • zomen aan de buitenzijde van de broek; voorkomt irritatie
  • gebreid; daardoor elastisch
  • van 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde
  • vocht- en luchtdoorlatend
  • in combinatie met zalf versterkt het de werking van de zalf
  • wasbaar