Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs
Gratis verzending vanaf €60,00 - Voor 16:00 besteld? Morgen in huis! - Altijd een eerlijke prijs

Dermasilk Verbandboxershort Eczeemkleding - Maat XL - 1 stuk

door Dermasilk
€119,99 - €119,99
€119,99
€119,99 - €119,99
€119,99

Dermasilk Verbandboxershort - Maat XL - 1 stuk

Heeft u last van beschadigde huid door krabben en wrijving van kleding? Ontdek onze Dermasilk Verbandboxershort - een XL-formaat oplossing voor dit probleem.

Onze elastische verbandbroek met korte pijp is speciaal ontworpen om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van krabben en textiel. Dankzij de buitenzoom wordt huidirritatie geminimaliseerd, terwijl het gebreide, niet-geweven verband flexibel blijft. Gemaakt van 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde, is deze broek vocht- en luchtdoorlatend, waardoor overmatige transpiratie en warmtestuwing worden voorkomen.

Wat deze boxershort echt onderscheidt, is zijn vermogen om de werking van zalf te versterken. In combinatie met medische crèmes biedt het extra bescherming en comfort. Bovendien is het vrij van Sericine, een eiwitrijk omhulsel van ruwe zijde dat allergische reacties kan veroorzaken. Met zomen aan de buitenzijde voor extra duurzaamheid, is deze verbandbroek ook wasbaar voor hergebruik.

Dus als u op zoek bent naar een effectieve oplossing voor beschadigde huid, kies dan voor onze Dermasilk Verbandboxershort voor XL comfort en bescherming.

Dermasilk, elastische verbandbroek met korte pijp; voor bescherming van de huid tegen beschadiging veroorzaakt door krabben en textiel.

De verbandbroek is aan de buitenzijde gezoomd, waardoor huidirritatie voorkomen wordt. Het verband is gebreid en niet geweven, waardoor deze elastisch is. Vervaardigd uit 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde. De verbandbroek is vocht- en luchtdoorlatend, waardoor geen transpiratie of warmtestuwing optreedt. In combinatie met zalf versterkt het boxershort de werking van de zalf. Het boxershort is vrij van Sericine, het omhulsel van de ruwe zijde dat bestaat uit diverse eiwitten. Door verwijdering van de Sericine is er een verminderde kans op een allergische reactie. Zomen aan de buitenzijde.

Specificatie:

  • verbandbroek
  • korte pijp
  • zomen aan de buitenzijde
  • gebreid; daardoor elastisch
  • van 100% ongebleekte, ongeverfde medische zijde
  • vocht- en luchtdoorlatend
  • in combinatie met zalf versterkt het de werking van de zalf
  • wasbaar